Scones

, par Ecole de Genouillé

 

Scones 
(Charline, Alexia, Kevin, Alexis, Marion)

 

 Version AnglaiseVersion Française
 

Scones Recipe Ingredients : 

450g self-raising flour

110g butter

1/2 teaspoon salt

1/2 teaspoon bicarbonate of soda

 

Scones Recipe Instructions :

Heat oven to 190°C.

Rub the butter lightly into flour and add air by lifting the mixture when mixing.

Mix mixture until it resembles breadcrumbs.

Add the salt and bicarbonate of soda, mixing in some milk to make a soft dough.

Roll out the dough on a lightly floured surface until about 1.5cm thick, cut info 4cm rounds.

Bake for 12-15 minutes or until golden brown then remove from the oven and place on a wire rake to cool.

 

Scones Recipe Cooking Time :

Cooking time 12-15 minutes.

Store in an airtight tin.

Scones Recipe Serving Instructions :

Serve with butter, jams, clotted cream and a nice pot of tea.

 Ingrédients :

- 450g de farine avec poudre levante

- 110g de beurre

- 1/2 cuillère à café de sel

- 1/2 cuillère à café de bicarbonate de soude

 

Instructions :

Préchauffer le fourà 190°C.

Incorporer doucement le beurre dans la farine et mélanger le tout jusqu'à obtenir une pâte à crumbble.

Ajouter le sel et le bicarbonate de soude, puis mélanger la préparation avec un peu de lait de façon à obtenir une pâte.

Etaler la pâte sur une surface farinée en formant une épaisseur d'environ 1,5 cm. Avec la pâte, former des cercles de 4 cm de diamètre environ.

Faire cuire les scones pendant 12-15 minutes (jusqu'à ce qu'ils soient dorés).

Sortir les scones du four et les laisser refroidir.

 

Les scones peuvent être servis avec du beurre, de la confiture, ... et une bonne tasse de thé !

 

Régalez-vous !